معادن خراسان رضوی در هزارتوی تاریک مشکلات | روایت شهرآرانیوز از مهم‌ترین دغدغه‌های صاحبان صنایع معدنی در استان وزارت نفت مجوز واردات بنزین سوپر از سوی بخش خصوصی را صادر کرد مشهد، قلب تپنده صنایع معدنی کشور| بیستمین نمایشگاه صنعت، معدن و متالورژی آغاز به‌کار کرد +فیلم ماجرای شکایت ایرانخودرو از دولت و ۷ نهاد رسمی کشور چیست؟ + عکس (۸ مرداد ۱۴۰۴) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۸ مرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ مرداد ۱۴۰۴) | اطلس ۶۲۸ میلیون تومان اعلام ممنوعیت افزایش قیمت کالا‌های اساسی (۸ مرداد ۱۴۰۴) افزایش قیمت نان در تهران رسما ابلاغ شد محدودیت دریافت ارز اربعین برداشته شد | همه ثبت‌نام‌کنندگان مشمول دریافت ارز اربعین هستند خبر مهم برای دارندگان سهام عدالت | سهام عدالت قابل معامله می‌شود ریزش شدید بورس در آخرین روز معاملاتی هفته | بورس، کانال ۲.۷ میلیونی را از دست داد (۸ مرداد ۱۴۰۴) برداشت خربزه از مزارع شهرستان مشهد آغاز شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) دینار در مشهد گران شد | نرخ رسمی کاهش یافت (۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۸ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری دلار در کانال ۸۹ هزار تومان قیمت هر بشکه نفت در آستانه ۷۰ دلار با تهدید ترامپ بر تحریم روسیه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تکرار واریزنشدن یارانه نان به حساب نانوایان مشهدی | مشکلات نانوایان با افزایش قیمت نان هم حل نشد هر گرم طلا در مشهد حدود ۵۰ هزار تومان گران‌تر شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) سه خودرو به طرح فروش ایران‌خودرو اضافه شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) دلار در سقف دو هفته اخیر | استراتژی جدید بازار ارز تهران چیست؟ (۸ مرداد ۱۴۰۴) تشدید برخورد با تغییرکاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در خراسان رضوی  ماجرای آزادسازی واردات سگ و گربه چیست؟ | واکنش فعالان اقتصادی به مصوبه جنجالی وزارت صمت لیست کانال‌های عرضه و فروش مجاز بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ منتشر شد+ عکس فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ آغاز شد + قیمت بلیت قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی و خیار در تره‌بار‌های مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت برنج شمال تا ۲۰ درصد کاهش یافت (۸ مرداد ۱۴۰۴) پیگیری دغدغه های یارانه بگیران و فروشگاه داران برای اجرای طرح کالابرگ | حواشی دنباله دار طرح کالابرگ نبود زیرساخت ها، اصلی‌ترین مانع توسعه کارآفرینی نسخه گره‌گشای مالیاتی برای پروژه‌های عمرانی خراسان رضوی وزیر کار: اعضای هیئت‌مدیرۀ شرکت‌ها از میان کارکنان آنها انتخاب خواهد شد
سرخط خبرها

تکرار واریزنشدن یارانه نان به حساب نانوایان مشهدی | مشکلات نانوایان با افزایش قیمت نان هم حل نشد

  • کد خبر: ۳۴۸۵۳۴
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶
تکرار واریزنشدن یارانه نان به حساب نانوایان مشهدی | مشکلات نانوایان با افزایش قیمت نان هم حل نشد
رئیس اتحادیه نانوایان مشهد با اشاره به واریزنشدن بیش از یک ماه یارانه نان به حساب نانوایان مشهد، گفت: بانک سپه متولی دستگاه‌های نانینو است و مشکلات زیرساختی این بانک، حساب‌وکتاب نانوایان را دچار مشکل کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش یکی از مخاطبان ما موضوعی را تحت این عنوان مطرح کرد که افزایش قیمت نان به‌نفع نانوایان نشده است و دولت همچون اردیبهشت‌ماه امسال یارانه آرد را به حساب نانوایی‌ها واریز نمی‌کند و این موضوع در کنار افزایش سه‌برابری بیمه کارگران و افزایش هزینه‌های تولید، مشکلاتی را برای صنف نانوایان به وجود آورده است.

موضوع را از علی‌اکبر کوه‌پیکر، رئیس اتحادیه نانوایان مشهد، جویا شدیم.

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به اینکه متولی بانک دستگاه‌های «نانینو» بانک سپه است، اظهار کرد: در جنگ دوازده‌روزه، مشکلاتی برای بانک سپه به وجود آمد که با گذشت بیش از ۴۰ روز از آن روز‌های مقاومت، همچنان مشکلات دستگاه‌ها و کارت‌های بانک سپه وجود دارد.

وی افزود: بانک سپه نیز در نامه‌ای اعلام کرده که بانک فقط یک حلقه رابط بین دولت و نانوایان است و اگر یارانه را دولت واریز کند، ما هم این مبلغ را به حساب نانوایان واریز می‌کنیم. این در حالی است که در دستگاه‌های نانینو هر شب میزان یارانه و فروش نان محاسبه می‌شود، اما هیچ مبلغی به حساب نانوایان واریز نمی‌شود.

کوه‌پیکر گفت: از ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ که نرخ جدید نان اعلام شد، به‌جز چند روز ابتدایی، تا به امروز که بیش از یک ماه گذشته است، یارانه نان به حساب نانوایان واریز نشده است.

وی بیان کرد: نانوایی‌ها درآمد زیادی ندارند و به نوعی درآمدشان روزانه به دست می‌آید. بخشی از هزینه‌های این صنف از جمله دستمزد کارگر و خرید آرد از طریق واریز یارانه نان پرداخت می‌شود که اکنون پرداخت‌نشدن این یارانه، مشکلات متعددی از جمله به‌تعطیلی‌کشیدن، کاهش تعداد کارگران، کاهش کیفیت نان و کاهش میزان خدمات‌دهی را برای این صنف به وجود آورده است.

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد خاطرنشان کرد: در کنار قطعی برق که امکان فروش نان به علت قطع دستگاه‌های نانینو را به وجود آورده، مشکلات زیرساختی بانک سپه نیز خدمات‌رسانی نانوایی‌ها را دچار اختلال کرده است.

وی با اشاره به فعالیت ۹۰ هزار نانوایی در کل کشور گفت: از طرف دیگر مغایرت واریزی نیز به مشکلات نانوایان افزوده که بین ۳۰ تا ۲۰۰ هزار تومان کمتر از حاصل فروش نان به حساب برخی از نانوایان واریز می‌شود. در مراجعه به بانک سپه، شماره تلفن همراهی داده شده و از ما خواسته شد که پرینت حساب را برای این شماره‌تلفن ارسال کنیم تا مغایرت به‌وجودآمده بررسی شود. این شماره‌تلفن برای تمام نانوایی‌های سراسر کشور است و بررسی مغایرت حساب ۹۰ هزار نانوایی از طریق یک شماره تماس واقعا امکان‌پذیر نیست.

کوه‌پیکر به اختلال بانک سپه در جنگ ۱۲ روزه و واریزی‌های دارندگان حساب این بانک به حساب سایر بانک‌ها نیز اشاره کرد و افزود: در مدت جنگ تحمیلی تمام نانوایان پای کار بودند، اما مشاهده شد که پول برخی از آن‌ها به حساب مسدود در بانکی دیگر واریز شده و امکان برداشت نداشته‌اند یا یکی از همکاران اعلام کرد که پولش به حساب مشترک با مادرش که سال‌ها پیش از دنیا رفته، واریز شده و اکنون برای برداشت پول از این حساب باید تمام مراحل انحصاروراثت و کار‌های اداری دیگری را انجام دهد تا بتواند پولش را برداشت کند. این قبیل مشکلات و راهی کردن نانوا به پروسه‌های اداری، عملا او را از کار اصلی وامی‌دارد و در نهایت کیفیت کارش کاهش پیدا می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->